top of page
BEDRIJFSJOURNALIST / TEKSTSCHRIJVER

Mijn opdrachtgevers vinden dat ik ieder onderwerp, hoe ingewikkeld ook, snel terugbreng tot de essentie. En dat ik onder hoge tijdsdruk keurig mijn werk doe.

Wat daarbij vermoedelijk helpt zijn de kilometers die ik aflegde in de media. Daar is iedere dag compleet anders. Het is de perfecte omgeving om in weinig tijd de context van een gebeurtenis te overzien, en achter alle ruis de aansprekende kern te vinden.

Ik vertaal die kern naar een verhaal voor een breed publiek of specifieke doelgroep, en doe dat in alle vormen: online, maar ook op ouderwets papier.

 

Ik kom graag met u in contact. Bel mij op 06-51311647.

Mailen mag natuurlijk ook. info@andrewgroeneveld.nl

OVER

OVER

Ondernemer, tekstschrijver en bedrijfsjournalist Andrew Groeneveld vertaalt iedere boodschap in duidelijke zinnen. In zijn werk bundelt hij 35 jaar ervaring in het bedrijfsleven en de publieke sector. Razendsnel, op elk moment, en in iedere gewenste verpakking.

OPDRACHTGEVERS o.a. NOS Journaal, FNV, VNO-NCW, Trouw, UWV, VU, Haarlems Dagblad, Kamer van Koophandel, Douane, Holland Casino, OR Philips, DSM, Corus, Total Nederland, Mind Campus, Ministerie van Financiën, Provincie Noord-Holland, Ministerie van Economische Zaken, Kenniscentrum Grote Steden, gemeente Dordrecht, gemeente Landsmeer, gemeente Zaanstad, RNW Media, NLPO, De Ondernemers.nl, Staples, RTV Noord-Holland.

PORTFOLIO
CONTACT

Bezoekadres

Kerkstraat 22

6883 HT Velp (GLD)

 

telefoon

06-51311647

 

e-mail

info@andrewgroeneveld.nl

bottom of page